Over Ons

Wat ruim negen jaar geleden begonnen is als een noodkreet, omdat er te weinig aandacht werd besteed aan de breedtesporten is ondertussen uitgegroeid tot een waar begrip zowel binnen als buiten Twente. Sinds die tijd is de site www.sportintwente.nl niet meer weg te denken bij menig vereniging en sporter. De redactie bestond in het begin slechts uit twee mensen, maar langzamerhand is de redactie wel gegroeid, maar aangezien deze mensen dat allemaal in hun schaarse vrije tijd doen, zijn zij ontzettend blij met de aanlevering van copy van de diverse sporten door actieve leden van de verenigingen.

Niet alleen de redactie, bestaande uit een hoofdredacteur, eindredacteur en diverse redacteuren, is in de loop der jaren gewijzigd, ook de website zelf heeft een metamorfose ondergaan, waardoor niet alleen het laatste nieuws direct zichtbaar is, maar men kan ook direct naar haar of zijn favoriete sport. Ook de wat onbekende sporten bij het grote publiek krijgen nu voldoende aandacht en voorafgaand aan het weekend en in het weekend worden zowel de programma’s als de uitslagen zo snel mogelijk gepubliceerd en vindt regelmatig een update plaats.

Sprak men zo’n negen jaar geleden de wens uit om zich verder te professionaliseren, dan kan men nu anno 2017 zeggen dat men daarin geslaagd is. Maar het kan natuurlijk nog beter en nog sneller, maar dan is de redactie mede afhankelijk van de toevoer en aanlevering van copy, naast de eigen nieuwsgaring die ook de gehele dag doorgaat.

Samen met u kan de redactie er iets moois van maken om niet alleen aan de professionele sporten aandacht te schenken, maar vooral aan de amateursporten en de breedtesporten.

Colofon

Hoofdredactie
Brian Brokelman
Jaap Gönning

Redactie
Thijs Olde Hampsink

Acquisitie
Brian Brokelman
Niels Wigger