VV Langeveen pakt drie punten bij HVV Hengelo

Zondag stond in Hengelo de wedstrijd HVV Hengelo en VV Langeveen op het programma. Hengelo probeerde het spel te maken, maar de beste kansen waren voor de Langeveners. De lange ballen en korte combinaties van de Hengeloërs werden veelvuldig onderschept door de gasten. Langeveen zat er kort op en dit leidde tot enkele kansen voor Simon Schröder en Maric Gijsbers, maar deze werden echter gemist.

In de tweede helft drong Hengelo opnieuw aan en wilde de voorsprong forceren. Hieruit kwam echter weinig gevaar en kort na rust kwam Simon Schröder één op één tegenover de keeper. Hij schoot de bal tegen de lat. Iets later krulde Maric Gijsbers de bal vanaf 30 meter eveneens op de lat. In de 78e minuut ging Simon Schröder alleen op de keeper af, en dit maal schoot hij in de verre hoek raak. Een dik verdiende voorsprong.

De Langeveners stelden zich na de goal als een blok op, met de mogelijkheid om er met een snelle counter uit te komen. De Hengeloërs probeerden nog wat te forceren, maar er kwamen geen grote kansen meer. De einduitslag bleef dus op 0-1. Volgende week trapt VV Langeveen af tegen de TVV. De laatste wedstrijd voor de winterstop wordt gespeeld in Langeveen om 14.00 uur.