Sportlust Vroomshoop verliest in blessuretijd van KOSC

Afgelopen zondag speelde Sportlust Vroomshoop in Ootmarsum tegen koploper en het nog ongeslagen KOSC. Sportlust moest het deze middag doen zonder de geschorste Coen Sickman, Dinand Hankamp en Coen Kleinheerenbrink. Sportlust begon goed aan de wedstrijd, want Dennis Jozic mocht alleen op de keeper afstormen nadat hij de bal mooi had meegekregen van Toon van Dam. Echter ging voor Sportlust de bal langs de verkeerde kant van de paal. Hierna volgde er een fase dat KOSC de bal had en Sportlust het veld klein en compact hield. Sportlust kwam er dan ook een paar keer gevaarlijk uit via een snelle counter. Helaas was het KOSC dat de openingstreffer maakte.

Uit één van de vele corners die de thuisploeg kreeg stond Sportlust even niet goed: 1-0. Sportlust rechte haar rug en kreeg weer een grote kans. Ditmaal gaf Tim Spoor de bal goed mee aan Dennis Jozic, maar helaas redde de keeper dit keer op de 1 tegen 1 situatie. De rest van de eerste helft gebeurde er vrij weinig. Sportlust liet de bal aan KOSC en KOSC kon er op haar beurt niet doorheen komen.

De tweede helft begon voortvarend voor Sportlust, want in de 52ste minuut maakte Tim Spoor met links gelijk. Dennis Jozic ontving de bal en gaf hem via een lob mee aan Tim die hem beheerst afmaakte; 1-1. Hierna voetbalde Sportlust zich er nog een paar keer aardig onderuit, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. De laatste 20 minuten van de wedstrijd waren weer voor de mannen uit Ootmarsum. Door vele lange ballen, corners en vrije trappen werden ze gevaarlijk, maar telkens stond of een verdediger van Sportlust in de weg of de goed keepende Frank Dubbink.

De wedstrijd leek dan ook in een gelijkspel te eindigen tot de 94ste minuut aanbrak. Anderson de Melo Lusseveld werd hard aangepakt aan de zijlijn, maar tot ieders verbazing liet de scheidsrechter doorgaan. Uit de daaropvolgende voorzet maakte de spits van KOSC de 2-1. Weer een hele zure nederlaag voor de mannen uit Vroomshoop, terwijl 1 punt toch meer dan verdient was geweest. Volgende week staat echter de volgende wedstrijd voor de boeg, ditmaal thuis tegen SV Vasse om 14:00 uur.