Bon Boys pakt in knotsgekke slotfase tegen Wijhe een punt

Het doek was al gevallen en de lichten waren bijna gedoofd toen Bon Boys in het donker alsnog de knop van de nooduitgang te pakken kreeg. Dankzij een miraculeuze ontsnapping pakte het eerste elftal zondag bij Wijhe’92 alsnog een punt. Van 3-1 achter in de 88e minuut werd het alsnog 3-3.

Bon Boys stond na 85 minuten met 2-0 achter als Martijn Richters met een droge uithaal weer wat hoop in de Veldmaatse harten pompt: 2-1. Bij de eerste de beste tegenaanval van Wijhe brachten de gastheren het verschil weer tot twee doelpunten; 3-1. Maar met het noodlot in zicht recht Bon Boys toch nog een keer de rug.

De grote man in die krankzinnige eindfase is Tom Veldhuis. Allereerst schiet hij in de 90e minuut op een geweldige wijze een vrije trap in de kruising: 3-2. En het kan nog gekker. Na een individuele actie van Youri Gersmann duikt Tom bij de eerste paal op en tot ontsteltenis van de gastheren tikt hij de 3-3 binnen. Er staan dan 94 minuten op de klok en: 3-3 wat tevens de eindstand was.