Headlines

Vroomshoopse Boys zoekt nieuwe B-trainer bij de senioren

Door op november 5, 2019

Trainer Reinier de Jong heeft aangegeven aan het eind van het huidige voetbalseizoen niet verder te gaan als trainer van de B-selectie van de senioren van de zaterdagclub Vroomshoopse Boys. In juni 2020 is Reiner dan drieënhalf jaar B-trainer en ook coach van het tweede elftal geweest, dat in de eerste reserveklasse speelt. Vorig seizoen werd door het tweede elftal van de Boys op een haar na het kampioenschap gemist en dat gold ook voor de halve finale van de districtsbeker van de KNVB.

Vroomshoopse Boys 2 bezet deze competitie de gedeelde derde plaats en doet steevast om de bovenste plaatsen mee. De selectie is een mooie mix van ervaren spelers en aanstormende jonge talenten. Met het derde elftal wordt prima samengewerkt en ook samen getraind en de trainingsopkomst is altijd goed. Er wordt getraind op de maandag- en donderdagavonden op het sportcomplex De Bosrand.

De trainer van de B-selectie bezit minimaal over het diploma TC II (UEFA B). Gezocht wordt naar een trainer die communicatief goed is onderlegd, sociaal vaardig en ambitieus is en die gericht is op samenwerking. Kandidaten kunnen hun belangstelling kenbaar maken door een mail met daarin de motivatie en de CV te sturen naar tc@vvvroomshoopseboys.nl In de bijlage is de vacature weergegeven.

Over