Jolly Jumpers verliest in Landsmeer door een matige derde kwart

Zaterdag heeft Jolly Jumpers een uitwedstrijd gehad in Landsmeer tegen de Loon Lions. Wegens afwezigheid van coach Kieftenbelt nam Richard Steggink de honneurs waar. Het eerste kwart ging Lions aan kop met een tussenstand van 20-11. Ondanks de 9 punten achterstand bleven de roodhemden positief. In het tweede kwart kwamen de Tubbergse dames steeds dichterbij. De defence zat beter dicht en daardoor werden er goede aanvallen gespeeld. Met een score van topscoorder Pien Nijhuis (17 punten) sloten de Jumpers de eerste helft af met 38-30.
De tweede helft begon Jolly Jumpers Jumpers slordig. Er werd veel balverlies geleden en de Lions pakte een voorsprong van 20 punten. Na een time-out van coach Steggink die de boel weer helder maakte, kwam Jolly Jumpers in het vierde kwart weer terug. In de laatste seconden van de wedstrijd kreeg Jade Brughuis nog een fout mee en sloot de wedstrijd af met 74-64. Komende woensdag 23 oktober neemt Jolly Jumpers het op tegen Martini Sparks uit Groningen. Er wordt gespeeld om 20.30 uur in Sportcentrum De Vlaskoel.
Scores: P. Nijhuis 17p, J. Brughuis 12p, L. Steggink 11p, A. Rikhof 10p, N. Droste 8p, I. Zwart 2p, N. Fuertes Lara 2p, M. Westenberg 2p.