Dames WVC Volley verliezen met 0-4 van Apollo 8 2

De dames van WVC Volley speelden zaterdag een thuiswedstrijd tegen de dames van Apollo 8 D2. Na een goede wedstrijd gespeeld te hebben tegen Sneek, een week eerder, gingen de dames met volle energie de wedstrijd in. Apollo 8 had tevens ook belangrijke punten gepakt een wedstrijd eerder en gingen ook volle bak de eerste set in.

Na een goede serve van Apollo kwam WVC al snel op een achterstand. Toch probeerde WVC Volley de knop om te draaien en punten te halen bij Apollo 8 maar door te veel eigen serve fouten konden zij Apollo 8 niet onder druk zetten en eindige de set in 23-25. In set 2 en 3 waren de fouten aan de kant van WVC Volley te veel waardoor die sets ook gewonnen werden door Apollo 8. (Set 2: 13-25, set 3: 22-25).

In het laatste deel van de wedstrijd probeerde WVC Volley nog een goede set neer te zetten, al was het alleen al voor het publiek.
Frank van den Noort zette verschillende wissels in voor onder andere de serve. Eva Jansink, viel dan ook goed in met haar servesdruk. WVC Volley kwam in de laatste set op een 26-25 voorsprong, maar helaas trok Apollo 8 aan het laatste eind en eindigde de set met 28-30. Volgende week hebben de dames een weekend rust en die week daarna, op zaterdag 19 oktober om 15:00 uur, is de volgende wedstrijd in Sporthal ’n Dikken tegen Krekkers D1.