Heren EHV laten het voor rust liggen bij GHBS: 3-2 verlies

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de tweede wedstrijd van het seizoen bij GHBS in Groningen met 3-2 verloren. Deze nederlaag was vooral te danken aan de slechte eerste helft die EHV op de mat legde en waarin het met 2-0 achter kwam. Trainer-coach Ronald Brouwer (foto) was daar na afloop duidelijk over: ‘Als je denkt dat half court spelen, zoals we hadden afgesproken, betekent dat je dat op halve kracht kunt doen, dan ga je dat niet winnen. Verder waren we slordig in de techniek en kregen we te veel kaarten tegen, waardoor we regelmatig met een man minder in het veld stonden.

Na rust ging het allemaal stukken beter en toonden we de veerkracht om langszij te komen. Erg jammer dat we toen niet doorbeten en loslieten, want je weet dat de ploeg die in die fase de 3-2 scoort, de wedstrijd wint. En dat deed GHBS.’ Stijn Adolfsen scoorde net als vorige week twee keer en EHV kan zich zondag herpakken in de thuiswedstrijd tegen Amersfoort, dat eveneens op drie uit twee staat.

Foto archief: Laurens Lind