Manderveen wint verdiend van TVV in Enschede

De roodhemden uit Manderveen begonnen in Enschede tegen TVV slap aan de wedstrijd. De Turkse nummer 16 wist maar liefst vijf man te passeren maar werd oog in oog met goalie Bram Korte gevloerd door Cees Heubach. De toegekende penalty resulteerde in het openingsdoelpunt. Enkele minuten later wist de thuisclub tussenstand naar 2-0 te brengen met een fraai afstandsschot. De Manderveense selectie besefte ineens dat ze niet meer in de kroeg stonden en begonnen te voetballen.

Doordrukken van Tom Wessels en Vincent Webbink zorgden ervoor dat Wout Wesselink de bal voor een lege goal kon inschieten. Wout Wesselink werd binnen de Turkse 16 meter onderuit gehaald, deze penalty werd goed benut en zorgde voor de aansluitingstreffer. Vlak voor rust wist good old Vincent Webbink de Turkse keeper te passeren met een fenomenaal afstandsschot.

In de laatste minuten wist Gerrit Schoneveld met een lange bal de voorhoede te bereiken. De voorzet van Tom Wessels werd uitstekende benut door Wout Wesselink die met een geplaatste bal de einduitslag op 2-4 wist te brengen. Komende donderdag staat de laatste competitiewedstrijd op het programma voor Manderveen. Buurman Langeveen komt dan op bezoek.