Langeveen verliest met 1-0 van ’t Centrum

In het begin van de wedstrijd was FC ‘t Centrum die tegen Langeveen het spel probeerde te maken, maar Langeveen kwam er steeds weer controlerend uit. De eerste grote kans was dan ook voor de thuisclub. Uit een corner werd er op goal gekopt maar Thijs Avères stond goed op zijn plaats om de bal te keren. In de 25e minuut kwam er dan ook een goed uitgespeelde goal door de jongens van het Centrum, 1-0. Langeveen kwam tegen het einde van de rust meer aan het voetballen maar kansen kwamen er niet.
Na de rust kwamen de mannen van langeveen met goede moed het veld weer op. In de 60e minuut krijgt de nummer 8 van het Centrum een grote 1 op 1 kans maar wederom werd er goed gekeept. Langeveen probeerde kansen te creëren maar Centrum wist het goed op te lossen.Tegen het einde van de wedstrijd probeerde Langeveen het nog door een paar voorzetten bij de goal te krijgen maar die worden er niet ingekopt. Eindstand 1-0.