Verdiend punt voor Blauw Zwart tegen KCD

Zaterdag speelde Blauw Zwart tegen KCD uit Doorn. Nadat KCD twee keer door het team verslagen was op het veld, moesten ze er nu flink tegenaan. KCD begon aanvallend goed aan de wedstrijd en kreeg snel een ruime voorsprong. Na een time-out, begon Blauw Zwart mee te scoren, waarna de stand snel weer gelijk kwam. De verdere eerste helft ging gelijk op met een rust stand van 13-12.

In de tweede helft bleef het gelijk op gaan, waarbij het vooral aanvallend goed ging. In de laatste minuut kwam KCD op een 22-21 voorsprong. Monique Spenkelink scoorde met een schot in de laatste seconde, zodat de wedstrijd werd afgesloten met een stand van 22-22. Gezien de wedstrijd een terecht gelijk spel.

De volgende wedstrijd is in het nieuwe jaar, op 12 januari tegen SDO in Westerhaar.