Heren HC Twente winnen overtuigend in en van Dieren

Afgelopen zondag stond er een uit wedstrijd op het programma voor de heren van HC Twente tegen Dieren. Op papier geen moeilijke wedstrijd alleen speelde Twente slordig in het begin van de wedstrijd en daar maakt Dieren dankbaar gebruik van waardoor Twente al snel 1-0 achter kwam. Dit werd gelukkig enkele minuten later weer recht gezet door de gelijkmaker van Olivier Bronk.

Door een domme fysieke overtreding van Twente stonden de gasten er ineens tijdelijk maar met tien man en direct greep Dieren haar kans weer en scoorde de 2-1. Gelukkig zorgde Robbert van Dorth voor de gelijkmaker, maar het bleef spannend. Toen Twente weer met elf man in het veld stond zorgde Maarten Adolfsen vanuit een strafcorner vlak voor rust voor de 2-3 voorsprong.

In de tweede helft had Twente de controle weer terug over de wedstrijd. Justin Markslag maakte de 4-2 en door doelpunten van Bob Boekhout, Wouter Smulders, Kasper de Rooij en nogmaals Maarten Adolfsen liep HC Twente steeds verder uit op Dieren. Toen er even later bij Dieren ook nog een rode kaart viel, was de wedstrijd helemaal klaar voor hen en ging Twente met een 2-8 winst van het veld.