Dames STEVO winnen verdiend van DSVD 2

Nadat de dames van HV Stevo vorige week een goede wedstrijd gespeeld hadden, waren ze vol vertrouwen en vroegen zich af of dit weekend dan de winst voor hun zou zijn?

De speelsters waren vol vertrouwen, maar wisten ook dat ze hard zouden moeten vechten om de punten binnen te slepen. DSVD 2 staat namelijk op de tweede plek in de competitie. Vanaf minuut 1 waren de dames van Stevo scherp. Er werd met een plan gespeeld, dat was te zien. Lukte het in de snelle aanval niet, dan werd een mooi uitgespeelde aanval opgezet. Ze lieten zien dat het in hun zat om de twee punten in Geesteren te houden. Ze gingen de rust in met een 18-12 voorsprong.

DSVD begon de tweede helft met een 4-2 aanval. Hiermee wilde D.S.V.D. de opbouwers op schot brengen, maar ook dat hadden de dames van Stevo na een paar minuten goed onder controle. Er werden door de Stevo dames minder mooie aanvallen uitgespeeld, maar de voorsprong hebben ze niet meer uit handen gegeven. Een wedstrijd met een goede dekking én uitgespeelde aanvallen. Ze hebben gestreden voor wat we waard waren en dat resulteerde in een mooie 33-27 overwinning.

Volgende week spelen de dames van Stevo een uitwedstrijd op zondag, om 14.45 uur tegen JMS/Hurry Up uit Zwartemeer.

Foto’s: Clemens Brughuis.