Eerste thuisnederlaag voor Jolly Jumpers dames

Dit weekend stond de eerste thuiswedstrijd van 2018 voor de dames van Jolly Jumpers op het programma. De wedstrijd tegen U.S. Amsterdam ging het eerste kwart gelijk op. De dames van Jolly Jumpers waren zoekende in het eerste kwart om de aanval te laten lopen. Kwartstand 15-10. Het tweede kwart begon rommelig aan beide kanten. De Jumpers wisten zich te herpakken wat een 25-20 ruststand opleverde.
Na rust kwam Jolly Jumpers goed uit de kleedkamer. De open man werd gevonden en de defensie zat dicht. Wat resulteerde in een voorsprong van 37-29. Amsterdam begon fel aan het vierde kwart, waardoor Jolly Jumpers zich lieten verrassen. Jolly Jumpers kon zich niet herpakken en Amsterdam profiteerde hiervan. Met een eindstand van 42-45 is de eerste thuisnederlaag van dit seizoen een feit.
Foto’s: Herman Zandhuis.