SISU Oudejaarcross op een onverhard en uitdagend parcours

Door op december 6, 2017

Voor het 42ste jaar organiseert de Almelose Atletiek Vereniging SISU op zondag 31 december de traditionele Oudejaarscross met goedkeuring van de Graaf van Almelo wederom in het Nijreesbos.

Voordat gestart kan worden gaan moet het bos en het parcours worden voorbereid. Ruimte maken voor de start-finish, boomstammen die op het parcours liggen verplaatsen, etc. SISU daarvoor contact gehad met de boswachter en Huize Almelo, zij waren blij met de inzet van SISU en vonden het prima dat ze het bos gaan opruimen. Naast het opruimen en verplaatsen van omgevallen boomstammen en takken gaan we tevens de rommel verwijderen die de mensen hebben achter gelaten in het bos.

De vrijwilligers voorzien van laarzen, werk handschoenen, heggenscharen, zagen en vuilniszakken gaan aan de slag op 9 december vanaf 10:00 uur.

In dit prachtige wandelbos wordt voor alle deelnemers weer een uitdagend parcours uit gezet. Iedereen zal kunnen genieten van de frisse boslucht, winterse omstandigheden en sportieve sfeer. Vorig jaar hebben er +/- 450 hardlopers mee gedaan. Ook dit jaar zal de SISU oudejaarscross wederom onderdeel zijn van de Twentsche Cross Competitie.

Inschrijving via www.inschrijven.nl of voor meer informatie kijkt u op: www.sisu.nl.

 

Over