DOS-WK verlies en is koppositie kwijt

Door op december 4, 2017

DOS-WK moest afgelopen zaterdag aantreden tegen mede koploper KV Apeldoorn. De Enschedeërs begonnen zeer goed aan de wedstrijd en namen in korte tijd een 4-2 voorsprong. Vanaf dat moment wisten de Apeldoorners 6 maal op rij te scoren en de stand op 4-8 te brengen. DOS-WK wist de marge terug te brengen tot 2 doelpunten, maar dichterbij kwam men niet. Na een 8-11 ruststand werd er in de 2e helft door beide nog maar 5 maal gescoord. De eindstand van deze topper in de 2e klasse C werd dus 13-16, waarmee de Apeldoorners alleen aan kop gaan.

Coach Patrick Hage over de wedstrijd: “Met uitzondering van de demarrage van Apeldoorn aan het begin van de wedstrijd, deden we zeker niet onder voor deze tegenstander. Als je dan ook nog in ogenschouw neemt dat ons 2e aanvalsvak moeite had om tot scoren te komen, dan waren we in normale doen zeker niet de mindere ploeg. We zijn nog niet kansloos voor de titel, maar zullen verder geen punten meer mogen morsen”.

Komend zaterdag speelt DOS-WK om 17.50 uur in de Diekmanhal de derby tegen EKC Nääs.

Over