DETO Twenterand met tien man langs SDV Barneveld

Door op december 4, 2017

DETO boekte zaterdag in de uitwedstrijd tegen SDV Barneveld een zwaar bevochten overwinning. Ondanks dat DETO niet haar meest attractieve wedstrijd speelde boekte het een belangrijke overwinning, gezien het feit, dat het al vroeg in de tweede helft met 10 man verder moest na 2x geel voor Hans Matti.

DETO kwam op slag van rust op voorsprong, na goed voorbereidend werk van Coplan Soumaoro (foto) wist Kevin Aman de bal binnen te glijden.

Net als voor rust leek DETO in de tweede helft de wedstrijd onder controle te hebben, maar door de man-minder-situatie kwam DETO onder druk te staan. Een kwartier voor tijd was het Kevin Peppels, die met een knap doelpunt de marge verdubbelde.

SDVB was niet bij machte een gaatje te vinden in het verdediging bastion van DETO. Meer dan de gelukkige aansluitingstreffer zat er dan ook niet in voor de thuisploeg. Eindstand: 1-2.

Over