Vervelende nederlaag voor Jolly Jumpers bij Landslake Lions

Door op december 3, 2017
Zondagmiddag stonden de dames uit Tubbergen weer op het veld in Landsmeer tegen Landslake Lions. Na een lange warming-up begonnen de dames sterk in de aanval. De bal ging snel rond en er werd goed gekeken naar de open man. Dit kwart eindigde daarom ook met 10-16 in het voordeel van de Jumpers. In de tweede kwart ging het wat moeizamer, vooral in de verdediging ging het minder goed. Door de aanvallende rebounds van de tegenstanders kwamen zij steeds dichterbij en eindigde het kwart met 27-30 voor Jolly Jumpers.
Na een goed gesprek tijdens de rust werden de gemaakte afspraken echter toch niet goed uitgevoerd, met name in de verdediging werd er niet hard gewerkt. Landslake Lions vond het goed spel en hier hadden Tubbergese dames even geen antwoord op. Hierdoor eindigde dit kwart in een 52-44 voor de tegenpartij.
Het vierde kwart begon goed. De Jumpers herpakte zich en gaf niet op. Door snelle aanvallen en goeie fastbreaks probeerden de dames de achterstand te verminderen. Er werd wel agressiever verdedigd maar de aanval liep niet en daar profiteerde de thuisploeg van.  Het was helaas net niet genoeg om de winst mee te nemen naar Tubbergen. Eindstand 70-62.
Een zeer leerzame pot voor Jolly Jumpers. De koppen weer omhoog en door naar de volgende wedstrijd. Volgende week zaterdag, spelen de dames om 19:30 uur een thuiswedstrijd tegen Springfield.
                                                                        Foto’s archief: Herman Zandhuis

Over