Dames Team Eurosped winnen ook van VC Sneek

Door op december 3, 2017

Team Eurosped uit Vroomshoop heeft zondag voor de vijfde keer op rij weten te winnen. Dit keer was regerend Nederlands kampioen VC Sneek slachtoffer van de dadendrang van het team van Jan Berendsen. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en won vrij eenvoudig de eerste set met 25-15.

De tweede set was er één van andere orde. Deze ging vanaf het begin gelijk op, maar het was uiteindelijk Sneek dat met 24-26 de setwinst naar zich toe trok. De gasten trokken de opgaande lijn in de derde set door en pakten deze set met een afgetekende 15-25 winst.

Om nog in de race te blijven voor de wedstrijdwinst moest Team Eurosped in de vierde set vol aan de bak, rechtte de rug en trok met 25-19 de set naar zich toe en sleepte er een vijfde set uit. In deze tie break bleek de ploeg van Berendsen deze middag over meer inhoud te beschikken en won deze met 15-10. Eurosped staat nu op een gedeelde vierde plaats samen met Alterno. Beide teams hebben zestien punten uit tien gespeelde wedstrijden, één minder dan Regio Zwolle. Set-Up’65 staat met drie punten minder op een zesde plaats.

Foto’s archief: Sportfoto-oost

Over