Headlines

Isabeau van Droffelaar wint Croatie Open +68 kg

Door op november 12, 2017

Op 11 en 12 november 2017 vonden in Zagreb in Kroatië de Croatia Open plaats. Dit toernooi is gekwalificeerd als G1 toernooi. Hierbij konden zich maximaal 1.000 deelnemers voor inschrijven. Isabeau van Droffelaar uit Hengelo, deed namens Taekwondo Oude Luttikhuis mee in de klasse Junioren Female + 68 Kg. Haar eerste partij was tegen Italië en deze partij wist ze met grote overmacht te winnen, 21–4.

Daarna moest ze aantreden tegen Kroatië, welke in het voordeel was in haar thuisland. Toch wist Isabeau ook deze, spannende, partij naar zich toe te trekken, welke ze dan ook won met 16–12. Vervolgens stond ze in de finale tegen, weer, Kroatië. Hierin wist ze de partij wederom op een zeer overtuigende manier te winnen, 30–4. Dit betekende dat dit de eerste overwinning van Isabeau is op een grote internationaal toernooi. Een prachtige en welverdiende prestatie.

Over