Headlines

Frank Schuttert tweede in Grote Prijs van Maastricht

Door op november 12, 2017

In de Grote Prijs van Maastricht eindigden de voormalige KNHS Talenten van het Jaar Frank Schuttert (foto) uit Ommen en Lisa Nooren op het podium. Schuttert reed vierhonderdste seconde sneller dan Nooren, maar het was de Belgische ruiter Olivier Philippaerts die zijn tweelingbroer Nicola opvolgde als winnaar van de Grote Prijs.

Bianca Schoenmakers (Geldrop) debuteerde op Jumping Indoor Maastricht en deed dat overtuigend door op zaterdagavond de 1.50m hoofdrubriek te winnen met Daylight HDH. In de Grote Prijs eindigden ze op de elfde plaats. Nederlandse zeges waren er in het MECC voor Markeloër Willem Greve, Wout Jan van der Schans en Gerco Schröder uit Tubbergen.

Uitslag CSI*** Grote Prijs van Maastricht, 1.55m

1. Olivier Philippaerts (Bel), H&M Legend of Love (v.Landzauber), 0 – 0, 37.93 sec

2. Frank Schuttert (Ommen), Chianti’s Champion (v.Champion du Lys), 0 – 0, 38.65 sec

3. Lisa Nooren (Engis), VDL Groep Sabech d’A (v.Qredo de Paulstra), 0 – 0, 38.69 sec

4. Kevin Olsmeyer (Doorwerth), Dalvaro 2 (v.Calvaro), 0 – 0, 43.35 sec

Eigen foto archief.

Over