Headlines

Borne en Sportlust Gl. stunten in de beker

Door op november 12, 2017

De vierde klassers BVV Borne en Sportlust Glanerbrug hebben zaterdag in de eerste k.o. ronde om de Districtsbeker van de KNVB voor een stunt gezorgd. Borne won in Tubbergen van tweede klasser TVC’28 met 2-3 en Sportlust Glanerbrug was thuis met maar liefst 5-0 te sterk voor eerste klasser STEVO uit Geesteren.

In Tubbergen stond het na 15 minuten spelen al 0-2 door doelpunten van Sander Toebes en Steven Pieterson. De thuisclub deed iets terug door een doelpunt van Sjoerd Oosterik, maar nog voor rust bracht opnieuw Sander Toebes het verschil weer op twee doelpunten.

In de tweede helft bracht Jeroen Bosch de spanning terug en in de blessuretijd, tien minuten, kreeg TVC’28 de kans om gelijk te komen, maar doelman Sander Post stopte de strafschop, ingeschoten door Jeffrey Huizinga, waardoor Borne verder bekert.

In Glanerbrug gaan ze zich nu wel afvragen wie Sportlust Glanerbrug dit seizoen kan tegen houden en gaan ze misschien wel voor de “dubbel” na de 5-0 overwinning op STEVO. Na dertig minuten stond het al 3-0 door drie doelpunten van  Boy Strijker, een hattrick, en Dario Tanda was de maker van de nummers vier en vijf. Ook Sportlust Glanerbrug plaatst zich voor de volgende k.o. ronde

Over