Headlines

De Tukker Cup gaat van start

Door op oktober 17, 2017

Het is oktober en na lang wachten begint de Tukker Cup eindelijk deze maand. Officieel is de eerste speelronde pas 24 oktober, maar één wedstrijd van speelronde 1 is één week vervroegd. In Poule F zullen Drienerlo en DETO de allereerste wedstrijd van de Tukker Cup spelen. Zaterdag 1e-klasser DETO gaat op bezoek bij zaterdag 3e-klasser en studentenvereniging Drienerlo. Kan de ploeg uit Vriezenveen de overwinning van afgelopen weekend doortrekken in de Tukker Cup of gaan de studenten van Drienerlo stunten? Deze debuutwedstrijd welke wordt gespeeldop het terrein van de UT in Enschede begint vanavond om 20.00 uur. De overige wedstrijden staan gepland op dinsdag 24 oktober a.s. en zijn terug te vinden via www.tukker-cup.nl.

Over