Headlines

VV Reutum had minimaal punt verdiend tegen FC Suryoye M.

Door op oktober 16, 2017

VV Reutum heeft zondagmiddag mogelijkheden gehad om met minimaal één punt terug te keren uit Enschede. Tegen koploper FC Suryoye M. werd het na een ruststand van 4-1 na negentig minuten 4-2. Al na een minuut spelen keken de  gasten tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Marco Aydin, die vanaf elf meter mocht aanleggen wegens een door hands toegekende strafschop.

Reutum kwam na vijftien minuten spelen dicht bij de gelijkmaker maar na een mooie combinatie schoot Stijn Slaghekke rakelings naast. De thuisclub deed het beter zonder dat het tot hoog staand voetbal kwam en kwam door Van der Weide op 2-0. Het werd enkele minuten zelfs 3-0 door een doelpunt van Ter Horst. Kort voor rust verkleinde Reutum de stand toen Mark Morskieft een gemakkelijk gegeven strafschop benutte. Ter Horst, met zijn tweede doelpunt van deze middag, bepaalde de ruststand op 4-2.

Na de thee kwam Reutum goed uit de startblokken en verkleinde als snel de achterstand met een tweede doelpunt van Mark Morskieft. Ook na deze treffer bleven de gasten aandringen en het mocht een wonder heten, dat het uiteindelijk bij deze geflatteerde 4-2 bleef. Trainer Walter Weghorst van de thuisclub was heel duidelijk in zijn commentaar: “Reutum heeft verzuimd om ons pijn te doen”.

Over