Headlines

Verlies Quick’20 in Utrecht bij Hercules

Door op oktober 16, 2017

Quick’20 heeft zondagmiddag de uitwedstrijd in Utrecht bij Hercules na een 0-0 stand bij rust met 2-0 verloren. Naast het verlies viel ook aanvoerder Ryan Snelders geblesseerd uit en hij moet vrezen dat hij ongeveer zeven weken uit de roulatie is. Volgens trainer/coach Michel Steggink kon zijn ploeg in de eerste helft nog aardig meekomen en kon, dankzij doelman Felix van Berkel, de nul houden.

In de tweede helft had de ploeg uit Oldenzaal het verdedigend niet meer onder controle en twintig minuten voor tijd opende Vlug de score. Tien minuten later verdubbelde Mijland de stand, wat later ook de eindstand werd. Quick’20 wacht nog steeds op de eerste overwinning en staat op de voorlaatste plaats met drie punten.

Over