Headlines

MVV’29 na winst alleen koploper

Door op oktober 16, 2017

Afgelopen zondagmiddag moest MVV’29 op een zonovergoten Frielinkspark aantreden tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn. Robur was in de eerste 10 minuten de betere ploeg , maar daarna kreeg MVV’29 steeds meer grip op de wedstrijd. Er waren in de 1e helft een paar kleine kansjes maar dit leidde niet tot een doelpunt. Tot aan de thee gebeurde er verder weinig en gingen beide ploegen met een brilstand richting de kleedkamer.

Na de rust begon de thuisploeg veel scherper en met name via de aanvallers was er veel dreiging richting het doel van Robur. Een kwartier voor tijd viel dan toch de 1-0 voor MVV’29. De verdediger van Robur ging onder een lange bal van Ramon door en het was Roy Huls die MVV’29 met zijn chocoladebeen op voorsprong bracht en de bal onberispelijk binnen schoot. Daarna ging MVV’29 op jacht naar de 2e treffer. Enkele minuten later was het al 2-0 voor de zwart-witten. Koen ter Wee ging vanaf de zijkant de actie aan, speelde zijn man uit en schoot strak en hard binnen. Hiermee werd de eindstand bepaald op 2-0.

MVV’29 gaat na 4 speelronden alleen aan kop in de 2e klasse. Een goed begin van de manschappen van trainer Marcel oude Nijhuis en dit mogen ze komende zondag een vervolg gaan geven in Almelo als de derby tegen Luctor et Emergo op het programma staat . Luctor et Emergo kreeg zondag een tikkie te verwerken omdat men verloor van TVC’28 met 2-1. De aanvang is 14.00 uur.

actiefoto: archief.

Over