Headlines

KeepersUniversity Michel Veurink organiseert keepers driedaagse i.s.m. Sporting Portugal

Door op oktober 16, 2017

Vanaf maandag 23 tot en met 25 Oktober 2017 geeft KeepersUniversity Michel Veurink in samenwerking met Sporting Portugal  3 dagen training zoals hoe er getraind wordt bij deze Portugese topclub. Miquel Miranda en Hugo Borges zullen dan samen met de trainers van KeepersUniversity Michel Veurink 3 dagen verzorgen alleen op keepersgebied. Trainen als een prof op Champions League niveau.

Deze 3 dagen staan bol van alles wat met het keepers trainen te maken heeft. Werken in kleine groepen, werken aan je techniek, werken aan je voetballende capaciteiten etc etc, alle onderdelen komen langs.

De trainingen worden gegeven op de velden van VV Victoria’28 te Enschede. De dagen starten om 10 uur en duren tot en met 15 uur.

Over