Headlines

Heren EHV leveren na rust wanprestatie tegen Apeldoorn

Door op oktober 16, 2017

De heren hockeyers van EHV hebben zondag in de eerste klasse D tegen Apeldoorn een regelrechte wanprestatie geleverd door een 3-0 voorsprong bij rust in de tweede helft te verspelen en vervolgens de shoot outs volstrekt kansloos te verliezen. Aanvankelijk leek er voor de thuisploeg geen vuiltje aan de lucht en dankzij doelpunten van Joris Maathuis, Luuk Timmerman en Wouter Nederhand kon men fluitend aan de thee. Daarna ging alles mis wat er mis kon gaan en mocht EHV blij zijn dat het na 70 minuten 3-3 was gebleven.

De afsluitende shoot outs werden een afgang: na drie treurige pogingen waren ze voorbij en ging Apeldoorn als morele winnaar met het bonuspunt naar huis, waardoor beide ploegen nu met een gelijke score (vijf uit zes) aan de slechte kant van de ranglijst staan. Trainer-coach Gerard Alblas was dan ook niet zuinig in de kritiek op zijn mannen: ‘Vorig week verloren we ruim van Hattem, dat was vervelend, maar toen speelden we tegen een duidelijk superieure ploeg. Nu laten we twee dure punten liggen tegen een directe concurrent, door onze eigen lamlendigheid en dat is eigenlijk nog veel erger.’

Over