Headlines

Voorbeschouwingen overige wedstrijden eerste klasse D

Door op oktober 12, 2017

De derby in Vriezenveen in deze vierde speelronde zal ongetwijfeld veel toeschouwers trekken, maar ook de overige wedstrijden verdienen de nodige toeschouwers. Want elke ronde zijn er verrassende uitslagen te noteren. Bij WHC en Go Ahead zijn nu al zorgen om de positie op de ranglijst. Zullen zij thuis de 1e overwinning van het seizoen binnen halen? We zullen het zien. Ongetwijfeld zullen er zaterdag weer verschuivingen op de ranglijst plaats vinden.

Vroomshoopse Boys – Flevo Boys

In de vorige thuiswedstrijd werd WHC met 3-2 verslagen. Deze thuiswedstijd winnen zal heel moeilijk worden voor Vroomshoopse Boys. Afgelopen zaterdag liet Flevo Boys vooral in de eerste helft heel goed voetbal zien. Vroomshoopse Boys zal ongetwijfeld vol passie de strijd aangaan. Maar de grote technische vaardigheden van de bezoekers gaan de doorslag geven.

SDV Barneveld – DZC’68

SDV behaalde zaterdag een mooie overwinning in Kampen tegen KHC. Ook DZC won zaterdag tegen die andere club uit Kampen; Go Ahead. Beiden zullen zaterdag graag opnieuw willen winnen. SDV is de favoriet in deze wedstrijd, maar DZC’68 heeft laten zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden in de 1e klasse. Makkelijk zal het niet gaan, maar de punten blijven wel in Barneveld.

WHC – FC Zutphen

De nummers 12 en 13 van de ranglijst tegen elkaar. Beide ploegen kunnen een overwinning goed gebruiken om wat te stijgen op de ranglijst. Vooral WHC zal de eigen supporters graag tevreden willen stellen met een drie punter. FC Zutphen zal in elk geval gaan voor een puntje, maar hoopt natuurlijk om er stiekem met een overwinning vandoor te gaan. Een makkelijke middag zal het niet worden voor WHC, maar winnen van FC Zutphen moet uiteindelijk wel gaan lukken.

Hierden – KHC

Promovendus Hierden heeft laten zien, dat ze moeilijk te verslaan zijn. KHC weet van vorig seizoen wat voetbal in de 1e klasse inhoudt. Elke week moet je scherp zijn, want anders krijg je gegarandeerd het deksel op de neus. Hierden zal vooral thuis proberen om punten te halen, zodat het verblijf in de 1e klasse langer zal duren dan 1 seizoen. Veel verschil lijkt er niet te zijn in sterkte tussen beiden, dus een gelijkspel kan zomaar het resultaat zijn.

Go Ahead Kampen – Nunspeet

De thuisclub heeft na drie wedstrijden nog geen enkel punt behaald. Het wordt tijd om nu een resultaat te boeken. Nunspeet heeft al 6 punten behaald. Om mee te doen in de kopgroep zou een overwinning in Kampen heel goed uitkomen. De druk ligt bij de thuisclub. Nunspeet kan vrij uit spelen, en vergroot de zorgen van Go Ahead, door met 3 punten weer te vertrekken.

Over