Headlines

Sportspektakel XXL tijdens de herfstvakantie in Almelo

Door op oktober 12, 2017

Beleef tijdens de herfstvakantie volop fun en plezier tijdens Het Sportspektakel XXL op Het Sportpark. Op 24 en 25 oktober wordt voor de derde keer dit fenomeen georganiseerd. Van 10:00 tot 16:00 uur gaan de deuren open en kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 gebruik maken van alle sportfaciliteiten zoals het Speedsoccer Court, de klimwand, Bounz en het zwembad. Ook worden in de sporthal diverse leuke activiteiten georganiseerd. Ga de strijd aan in het Ninja Warrior spel, op de stormbaan, of maak een dunk tijdens de basketbal clinics.

Zwembad open              
Tussen 10.00 – 14.00 uur is het zwembad speciaal ingericht voor het Sportspektakel XXL! Met het ticket voor het Sportspektakel XXL kun je namelijk ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad. De (water)pret wordt zo alleen maar groter! Kom ook klimmen, klauteren en glijden van de unieke Aqua glide.

Bounz
Voor slechts €1,00 kun je tijdens het Sportspektakel XXL 20 minuten springen bij Bounz Almelo. Dit kan op de dag zelf bij Bounz Almelo worden voldaan. De Bounz Arena bevindt zich bij Het Sportpark, waar ook alle andere activiteiten plaats vinden.

Tickets
XXL plezier beleven? Koop nu vast je ticket met korting online om tijdens de herfstvakantie te genieten van het Sportspektakel XXL! Voor meer informatie op www.sportbedrijfalmelo.nl/sportspektakelxxl

Foto speedsoccer: archief

 

Over