Headlines

Mariënberg op bezoek bij het sterke Oranje Nassau

Door op oktober 12, 2017

Komende zaterdag reist Mariënberg af naar Almelo om het op te nemen tegen Oranje Nassau (ON). In de seizoensouverture haalde ON een makkelijke overwinning op uit Aadorp. Tegen promovendus ASV’57 werd op de fiets drie punten gehaald plus een 0-3 zege. Zaterdag 30 september was het gedegradeerde Quick’20 uit Oldenzaal de tegenstander. Naast VV Hellendoorn, Bergentheim en Oranje Nassau is Quick’20 volgens de kenners één van de titelkandidaten in de 3e klasse D. Dit keer werd het een moeizame 3-2 zege.

Mariënberg speelde vorige week een goede wedstrijd tegen Kloosterhaar. Na alles bij elkaar te hebben opgeteld kon de conclusie getrokken worden dat het punt dat het punt dat Mariënberg pakte dik en dik verdiend was. Wellicht is ON op papier de sterkere ploeg maar dat is niet altijd garantie voor de winst. Het duel begint om 15.00 uur.

Over