Headlines

Wild, Lamberink en Hoogland naar EK baanwielrennen

Door op oktober 10, 2017

Kirsten Wild (foto r.), geboren in Almelo, Kyra Lamberink uit Bergentheim en Jeffrey Hoogland uit Nijverdal zijn door bondscoach zijn door bondscoach Peter Schep geselecteerd voor het EK baanwielrennen later de maand in Berlijn. Naast deze drie Tukkers gaat ook Roy van den Berg uit Kampen naar het EK.

Lamberink (foto) rijdt de teamsprint met Hetty van Wouw, Laurine van Riessen en Shane Braspennix en de 500 meter. Wild komt op maar liefst vier onderdelen uit, namelijk de koppelkoers met Amy Pieters, het omnium, de puntenkoers en de afvalkoers.

Hoogland (foto) en Van de Berg rijden de teamsprint met Harrie Lavreysen, Matthijs Buchli en Sam Ligtlee. De beide rijders komen ook nog uit op de sprint.

Foto Wild: Sportfoto-Oost

 

Over