Headlines

5e editie SVGT-kidstoernooi

Door op oktober 10, 2017

Na vier geweldig succesvolle jaren, met vorig jaar een aantal van 35 teams en 350 deelnemende kinderen, is het dit jaar tijd voor jubileumeditie 5 van het SVGT-kidstoernooi. Daarom organiseert de SVGT, in samenwerking met MVV ’29, de 5e editie van het toernooi. Lijkt het je leuk om samen met de SVGT deze dag tot een succes te maken? Wij zoeken nog vrijwilligers. Inschrijven voor het toernooi is nog mogelijk tot en met zondag 15 oktober. De dag zal worden opgefleurd door een speler van FC Twente. Wie dit is wordt nog even geheim gehouden. Dus ben je nog niet aangemeld? Meld je dan snel aan via activiteiten@svgt.nl en vermeldt daarbij de volgende gegevens:

• Teamnaam

• School

• Aantal spelers

• Categorie

• Namen van alle spelers

• Leeftijden van alle spelers

• Jongens-, meisjes- of gemengd team

• Naam begeleider

• E-mailadres begeleider

Over