Headlines

SDO (V) blijkt een te moeilijke hobbel voor Zwart Wit

Door op oktober 9, 2017

De thuiswedstrijd tegen het een punt hoger staande SDO uit Veldhoven blijkt een te lastige hobbel voor Zwart Wit. Een doelpuntloze periode van een half uur nekt de Deldense formatie. Eindstand 11-17. Het afgelopen seizoen stapten beide ploegen eenmaal als winnaar van het veld in de dubbele confrontatie. Dus ook deze wedstrijd zou een spannende pot worden, beloofde het affiche.

De eerste 20 minuten werd er door beide ploegen veel arbeid geleverd, hoog tempo gespeeld en werden er voldoende kansen gecreëerd. Dit leverde dan ook een 5-5 tussenstand op. Vanaf 15 minuten voor de rust tot 20 minuten na rust, creëerden de Zwart Witten voldoende kansen, maar stond het vizier niet goed afgesteld. Na een 5-10 stand bij de rust, kon SDO gestaag uitlopen naar een 5-15 tussenstand.

Pas vanaf 15 minuten voor het einde kon de Deldense formatie het mandje weer vinden en dit gebeurde dan ook in rap tempo. Met nog 5 minuten te spelen stond er een 11-16 stand op het scorebord. De doelpunten droogte van 30 minuten bleek een veel te lange periode, waardoor Zwart Wit er niet in geslaagd is SDO de druk te geven die noodzakelijk was voor een overwinning. Het slotakkoord was aan de Veldhovenaren, die de eindstand bepaalde op 11-17.

Over