Headlines

KV Rigtersbleek pas in de tweede helft langs Revival

Door op oktober 9, 2017

Afgelopen zaterdag vertrok Rigtersbleek richting Terschuur voor de wedstrijd tegen de hekkensluiter Revival. Vanaf de eerste minuut Rigtersbleek dan ook zeker niet scherp. Dit zorgt er voor dat men al snel tegen een achterstand aankijken van 4-2. Onnodig als je bedenkt dat dit makkelijk voorkomen had kunnen worden met de aandachtspunten die an tevoren besproken waren. De gehele eerste helft hadden de gasten moeite om in de wedstrijd te komen. Met een ruststand van 11-9 gingen beide ploegden de rust in. Aanvallend gezien zijn 9 doelpunten in de eerste helft nog niet eens zo slecht als je kijkt naar het weerbeeld. Verdedigend laten wij het liggen de eerste helft.

Rigtersbleek begint de 2e helft meteen met 2 tegendoelpunten. Dit lijkt Rigtersbleek verdedigend eindelijk wakker te schudden en maken het Revival vanaf dat moment moeilijker om tot scoren te komen. De heren van Revival maakten veel domme overtredingen waar vrije ballen en strafworpen uit kwamen. Rigtersbleek komt 18 minuten voor tijd eindelijk op gelijke hoogte. Vanaf dat moment zijn de gasten ook de betere partij. Er vinden wat wisselingen plaats in de vakken. Dit pakt ook goed uit. Met een eindstand van 18-21 kan gesproken worden van een redelijke 2e helft.

Over