Headlines

Blauw Zwart verliest van koploper en wacht nog steeds op het eerste punt

Door op oktober 8, 2017

Blauw Zwart speelde zaterdag tegen de lijstaanvoerder van de poule, Oranje Zwart uit Zwolle. Oranje Zwart had nog geen enkele wedstrijd verloren, terwijl Blauw Zwart met 0 punten onderaan de ranglijst staat.

Blauw Zwart begon scherp aan de wedstrijd, wat resulteerde in een 3-1 voorsprong voor de ploeg uit Wierden. Door de weersomstandigheden vonden beiden ploegen niet vaak de korf. Oranje Zwart nam uiteindelijk de leiding voor de rust. Met een stand van 3-5 motiveerde de coach van Blauw Zwart, Marco Groothuis zijn team om te blijven geloven in het goed spel die de Wierdenaren lieten zien. Blauw Zwart speelde de 1e helft een goede wedstrijd tegen de titelkandidaat. Nu was het zaak om ook dit de 2e helft te laten zien.

Na rust scoorde Oranje Zwart snel achter elkaar. Waardoor de Wierdenaren tegen een 3-7 achterstand aan keken. Snel daarna werd ook de korf gevonden door Blauw Zwart. Waarmee de stand terug werd gebracht tot 5-8. Oranje Zwart kreeg gedurende de wedstrijd grip op de spelwijze van Blauw Zwart. Door de lengte bij de heren van Oranje Zwart, konden zij lange aanvallen draaien die uiteindelijk resulteerde in doelpunten voor de ploeg uit Zwolle. Inmiddels was de tussenstand 6-14 in het voordeel van Oranje Zwart. Met een eindstand van 10-18, heeft de ploeg van Marco Groothuis met name de 1e helft laten zien dat er veel potentie zit in de huidige selectie. Volgende week speelt Blauw Zwart haar laatste wedstrijd op het veld. Ons Clubje uit Glanerbrug is dan de tegenstander. Een team dat goed meedraait in de middenmoot van de ranglijst.

Over