Headlines

Heracles Almelo in blessure tijd langs Roda JC

Door op september 24, 2017

Heracles Almelo kwam zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Roda JC met de schrik vrij. Pas ver in blessure tijd wist invaller Vincent Vermeij met een intikker de zege veilig te stellen. Na vijf minuten spelen stond het al 0-1 door een doelpunt van Mitchel Paulissen die volkomen ongedekt een voorzet van Ard van Peppen kon binnen koppen. Ondanks de vele kansen voor beide teams bleef het tot aan de rust 0-1.

Na de hervatting kopte de jarige Robin Pröpper eerst op de paal maar na vijftig minuten schoot hij wel raak. Tien minuten voor tijd kon hij zijn verjaardag nog meer glans geven, maar zijn kopbal ging over. Kort voor tijd kwam de thuisclub nog goed weg toen Dani Schahin een niet te missen kans toch nog naast tikte. Drie minuten in blessure tijd besliste Vermeij de wedstrijd door een voorzet van Reuven Niemeijer binnen te tikken. Daarvoor had de invaller voor Gladon al de wedstrijd kunnen beslissen maar tot twee keer toe miste hij in kansrijke positie.

Foto’s archief: Sportfoto-Oost

 

Over