Headlines

Almelose Sportmarkt 2017

Door op september 12, 2017

Sportief Almelo presenteert zich op zondag 24 september tijdens de jaarlijkse Almelose Sportmarkt. Het belooft en volle sportmiddag te worden. Naast de Sportmarkt worden deze dag meerdere sportieve activiteiten georganiseerd in het centrum van Almelo. Zo is de start en finish van de Almelo Allee dit jaar ook voor het eerst in het centrum van Almelo (voor het Theaterhotel). Een centrum vol beweging! Tijdens de Almelose Sportmarkt 2017 kun je niet alleen informatief wijzer worden over het Almelose sportaanbod, je kunt het ook beleven en ervaren. Wij dagen je uit om zoveel mogelijk clinics bij te wonen! Dit jaar staan er voor het eerst naast sportverenigingen ook andere (commerciële) sportaanbieders die graag laten zien over welk aanbod ze beschikken. Een gevarieerd sportaanbod gegarandeerd dit jaar.

Wanneer:           24 september 2015 (tijdens de koopzondag)
Tijd:                      12:00 – 17:00 uur
Waar:                   Centrumplein/Marktplein in de binnenstad van Almelo

Sport is goed voor je gezondheid, daarom is Sportbedrijf Almelo ‘Voortdurend in Beweging’ om de inwoner van Almelo in beweging te laten komen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een sport beoefent die hij of zij leuk vindt. De Almelose Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende Almelose sporten en sportverenigingen. Verbaas je over het aanbod dat Almelo heeft en vergeet niet dat sporten en bewegen vooral heel leuk is! Hoe jong of oud je ook bent, het is nooit te laat om te beginnen of om weer te starten met bewegen. Sporten is niet alleen goed voor de gezondheid, sporten leidt vaak ook tot positieve sociale contacten.

Over