Headlines

Zwart Wit pakt punt bij DUKO in Duiven

Door op september 11, 2017

Zwart Wit is dit seizoen in een gewijzigde formatie begonnen ten opzichte van het afgelopen seizoen. De eerste wedstrijd betekende dan ook een graadmeter voor het komende seizoen. Afgelopen jaren troffen de Duivense korfballers en Zwart Wit elkaar meerdere jaren en in deze wedstrijden is gebleken dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren.

In het begin van de wedstrijd startte de Deldense formatie onder leiding van coach Rudi Struijk sterk. Via een 1-3 en 4-7 tussenstand bleek Duko toch de wedstrijd meer naar zich toe te kunnen trekken. En met een, lage, stand van 6-7 werd de rust opgezocht.

Direct in de tweede helft bleek dat er onder leiding van de, warrig fluitende leidsman hard gestreden moest worden voor de punten. De korfballers uit Duiven wisten te profiteren van het optreden van de scheidsrechter en werden beloond met meerdere strafworpen. Hierdoor konden zij de wedstrijd laten kantelen. Met hard werken werd in de laatste minuten een 13-11 achterstand door de korfballers van Zwart Wit omgebogen naar een 13-13 eindstand.

Over