Headlines

USC Münster wint Willy Damhuis toernooi

Door op september 10, 2017

USC Münster heeft zaterdag in een goed gevulde sporthal De Schalm in Ootmarsum het Willy Damhuis toernooi op haar naam geschreven. De ploeg uit Duitsland won van zowel gastvrouw Springendal/Set-Up’65 als van de Ladies in Black uit Aken. Het vernieuwde Springendal/Set-Up’65 met maar liefst zeven nieuwe gezichten, begon stroef tegen de latere winnaars. Verloor de eerste twee sets ruim, kwam in de derde set goed terug, maar  moest de vierde weer inleveren bij de Duitse dames.

USC Münster won daarna ook van de ploeg uit Aken en was zeker van de eerste plaats. Springendal/Set-Up’65 speelde daarna nog twee sets tegen de Ladies in Black Aachen. Het verloor de eerste ruim en de tweede nipt.

Foto’s: bron setup65.nl/Tonny oude Hengel

 

Over