Headlines

Prima start Bousema Lochem

Door op september 10, 2017

De driebandenspelers van het Lochemse Bousema/Lochem zijn het seizoen uitstekend begonnen. In Oosterhout won de ploeg van Ronny Hazewinkel met 0-8 van promovendus M.C.R. “Alleen Martin Horn had in het begin wat problemen met Thorsten Frings, maar in het tweede deel loste hij dat perfect op”, aldus een zeer tevreden captain Ronny Hazewinkel.

De basis voor deze verdiende overwinning werd al in de eerste twee partijen gelegd. Wesley de Jaeger won in dertig beurten met 23-40 van Bert Hoefnagels en John Schollink (foto) uit Almelo was met 22-40 de baas over Leon Brouwer. “Beide spelers begonnen goed, maar wisten helaas niet deze lijn in het tweede deel door te trekken wat uiteraard jammer is voor het moyenne”.

In het tweede deel maakten Martin Horn en Stefan Galla het karwei perfect af. Horn won het Duitse onderonsje met Frings met 28-40 in 21 beurten en Galla won overtuigend met 20-40 in dertig beurten van Emilio Sciacca.

“Een prima start en een veel betere dan het afgelopen seizoen toen wij constant tegen degradatie moesten vechten”.

Over