Headlines

HSC’21 de sterkste in derby tegen Quick’20

Door op september 10, 2017

Het Haaksbergse HSC’21 heeft zondagmiddag thuis de derby tegen het Oldenzaalse Quick’20 met 2-1 gewonnen. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en het was dan ook verwonderlijk dat HSC’21 bij rust op een 1-0 voorsprong stond. Ter Hogt was de man die bal langs doelman Van Berkel schoot.

In de tweede helft verdubbelde dezelfde speler de stand toen hij een fout van Snelders afstrafte. Een kwartier verkleinde de gasten, die tot dan weinig hadden laten zien, de achterstand door een doelpunt van Kemna. Quick’20 drong nog wel aan maar verder liet HSC het niet komen. Invaller Eulderink kreeg in blessuretijd nog een rode kaart.

Voorafgaand aan het duel stak de selectie de aanwezige Cenk Uguz een hart onder de riem door hem een shirt aan te bieden met de tekst: “Sterkte Zulu”, de bijnaam van Uguz. Cenk Uguz raakte zwaar gewond bij een auto ongeluk.

Over