Headlines

FC Twente verliest ook vierde wedstrijd

Door op september 10, 2017

FC Twente heeft ook haar vierde wedstrijd in het seizoen 2017/2018 verloren. In Rotterdam was Sparta met 1-0 te sterk voor de ploeg van René Hake. FC Twente oogde machteloos en fantasieloos en toen de thuisclub door Craig Goodwin op 1-0 kwam was er voor de voorwaartsen helemaal geen doorkomen meer aan.

Twente begon in de tweede helft wel beter aan de wedstrijd . Hake wisselde volop maar echt druk werd het niet voor het doel Kortsmit. Mühen was zelfs aan e andere kant twee keer dicht bij de 2-0 voor Sparta. Alleen invaller Hooiveld was nog het dichtst bij een doelpunt maar zijn kopbal ging naast.

In blessure tijd kreeg aanvoerder Stefan Thesker zijn tweede gele kaart, zijn vijfde in vier wedstrijden, en kon inrukken. Door dit verlies evenaart FC Twente het negatieve record van 1966. Toen werd er zeven keer op rij verloren. Nu drie uit het oude seizoen en vier in het nieuwe seizoen.


(L-R)

Foto’s: Sportfoto-Oost

Over