Schröder Masterclass | Editie 2017

Door op augustus 15, 2017

Aan uitgever News Outside (www.newsoutside.nl) wederom de eer om de Schröder Masterclass Special te mogen uitgeven. Het is alweer de 18e keer dat dit hippische evenement wordt gehouden in het centrum van Tubbergen. In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, Stan Hoff en Jolien van Gaalen. Voorbij komt o.a. een duo-interview met de winnaars van de voorgaande jaren: Jesper Romp en Tom Brinkman. Verder leest u over spreekstalmeester Bert de Ruiter, amazone Madée Schuttenbeld, sponsor van het eerste uur Louis Venhorst Fourage, vrijwilligers Hennie en Marianne Boerman en last but nog least, DJ Gert Gijsbers.  Ook worden de onderdelen Schröder Bixie Masters, de Golden Oldies 40+ en de menavond toegelicht. Daarnaast vindt u het programma van de Schröder Masterclass 2017 in het midden van deze evenementkrant.

Lees de volledige sportkrant hier!

Over