Headlines

Szozda en Haverkate Kring-, en Regiokampioenen 2017

Door op augustus 12, 2017

Joyce Szozda (foto r.) en Puck Haverkate respectievelijk uitkomend voor De Berg en Dal ruiters en PSV St. Hubertus hebben beide een TOP prestatie neergezet. Zij wist met de 9-jarige goedgekeurde Hannoveraner hengst San Francisco RES (v: St. Moritz) de kringkampioenschappen dressuur klasse L1 te winnen en een week later in Bentelo met 221,5 en 199 punten ook Regiokampioen te worden.

Haar collega Puck Haverkate (foto onder) zadelde voor de Kring de 6-jarige Holsteiner ruin C-Yandex SVM. (v: Cantoblanco). Met 90,5 stijlpunten wist ook zij Kringkampioen te worden. In Bentelo toonden zij dezelfde vorm en wederom de hoogste punten wonnen zij ook de Regio. Beide dames zijn verbonden aan VBHM, sponsord by Russian Equestrian Centre, gevestigd op  De Hemmelhorst in Borne, waar Joyce de dagelijkse leiding heeft en Puck als springruiter in dienst is voor de opleiding van de jonge springpaarden. Beide dames hebben zich hiermee geplaatst voor het NK op 1 en 2 september in Ermelo.

Over