Headlines

Excelsior’31-HSC’21 in evenwicht; HHC ruim langs Quick’20

Door op augustus 12, 2017

De oefenwedstrijd zaterdagmiddag in Rijssen tussen Excelsior’31 en het Haaksbergse HSC’21 kende na negentig minuten geen winnaar. Na een doelpuntloze eerste helft bracht Hakim Ezafzafi (foto. r) de thuisclub op een 1-0 voorsprong.Erg lang kon Excelsior’31 daar niet van genieten want het was Sjoerd Visschedijk die na bijna een uur spelen zijn ploeg weer naast die van Excelsior’31 bracht.

In Hardenberg won HHC ruim van het bezoekende Quick’20 uit Oldenzaal. Na een 2-2 stand bij rust werd het 5-2 voor HHC. Nieuweling Rens van Benthem (foto) scoorde tweemaal tegen zijn oude club. Van Benthem tekende voor de 1-0 en de 2-1. Mart Schepers van de bezoekers scoorde fraai de gelijkmaker en Alessio Pinna zorgde voor de 2-2 ruststand. Na de hervatting zorgden Hennik, tweemaal, en Bruins voor de 5-2 eindstand.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl

Over