Headlines

FC Twente met Assaidi naar Landskampioen

Door op augustus 11, 2017

FC Twente begint het seizoen 20017/2018 met een uitwedstrijd bij Landskampioen Feyenoord. Verrassend is misschien wel, dat trainer René Hake Oussama Assaidi meeneemt naar de altijd lastige uitwedstrijd in De Kuip. Verder kent de selectie, gelet op wedstrijden van de afgelopen weken, geen verrassingen.

Alexander Laukart (foto onder), de jonge Duitser, vervangt de geblesseerde Haris Vuckic op het middenveld, begint Hake net als tegen Mainz’05 met twee man in de spits, namelijk Marko Kvasina en Tom Boere en krijgt Joachim Andersen de voorkeur boven Peet Bijen in de achterhoede.

Bij tegenstander Feyenoord is het nog onzeker of keeper Brad Jones inzetbaar is wegens een rugblessure. Hij wordt dan vervangen door de 19-jarige Justin Bijlow. De wedstrijd die zondag om 14:30 uur begint, staat onder leiding van Serdar Gözübüyük.

Foto’s: Sportfoto-Oost

Over