Headlines

Armenteros vraagteken bij Heracles Almelo

Door op augustus 11, 2017

Het is afwachten of Samuel Armenteros zaterdag inzetbaar is in de openingswedstrijd van het seizoen 2017/2018 tegen Ajax uit Amsterdam. Coach John Stegeman en zijn mensen gaan dit zaterdag beslissen. Armenteros kampt met liesklachten. Als hij niet kan spelen wordt hij vervangen door Paul Gladon (foto onder) die volgens de coach in de afgelopen periode een goede indruk heeft achter gelaten. De nieuwe verdediger Dario van den Buijs ontbreekt zeker. Hij heeft een voetkneuzing en kan zijn schoen niet aan.

 

 

Stegeman verwacht een sterkere tegenstander tegenover zich te krijgen dan het vorig seizoen onder Peter Bosz. Toen moesten de spelers nog wennen aan de nieuwe speelwijze, maar dat zou volgens hem nu niet het geval zijn.

De wedstrijd in Almelo begint zaterdagavond om 20:45 uur en arbiter van dienst is Kevin Blom.

Foto’s: Sportfoto-Oost

 

Over