Headlines

Eric Braamhaar stopt per direct met fluiten

Door op augustus 9, 2017

Eric Braamhaar stopt per direct met fluiten in het betaald voetbal. De vijftig jarige arbiter uit Enter, die kampt met een hardnekkige knieblessure, heeft zijn besluit tijdens zijn vakantie weloverwogen genomen en vindt, nu hij vijftig is, het welletjes. “Het is mooi geweest”.

Braamhaar floot gedurende de ongeveer twintig jaar ruim vijfhonderd duels in het betaalde voetbal. In 2005 en 2010 floot hij de bekerfinale, maar het afgelopen seizoen kwam hij door blessures weinig in actie. Tussen 2001 en 2011 was de fluitist uit Enter ook internationaal actief en floot meerdere Champions League wedstrijden. Braamhaar gaat zich nu helemaal richten op zijn maatschappelijke loopbaan.

Foto archief: Sportfoto-Oost

Over