Headlines

Gert-Jan Bruggink vierde op zaterdag in Ommen

Door op augustus 6, 2017

Springruiter Gert-Jan Bruggink uit De Lutte is zaterdag tijdens een 1.50 m. rubriek van het CSI in Ommen met zijn paard Caspara 26 als vierde geëindigd. In de barrage bleef de combinatie wel foutloos maar de tijd van 70,70 sec. was niet genoeg voor de winst. Die ging naar de Lucas Porter met zijn paard B Once.Z. Zij realiseerden een tijd van 69,24 slechts 0,01 seconden sneller dan Jur Vrieling met het paard Asacia. De derde plaats was voor de Duitser Michael Jung. Met het paard Fischersolution kwam hij tot een tijd van 69,88 sec.

Een dag eerder werd Willem Greve uit Markelo met Carambole N.O.P. in een rubriek over 1.50 meter tweede vlak achter de Zwitser Steve Guardet. In een rubriek over 1.45 meter werd de plaatselijke favoriet Frank Schuttert (foto) met Arc de Triomphe tweede. Hier ging de overwinning naar de Zweed Peder Fredricson met H&M Carat Desire.

Foto’s: Jaap Gönning

Over